Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
SFINXEN I SAHARA


Kan du höra månen ?






Det tog en evighet innan solen slocknade. emellan susade våra liv förbi, som genom små knappnålshuvuden,

Sekunder av en varm smekning och hur våra läppar möttes
var en annan evighet.

Där uppå ett pariserhjul susade liv nedan förbi oss.
och vi allt närmre ett hav av miljarder och åter miljarder stjärnors sken


Lars G




Prosa av Lars Gullberg
Läst 236 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-21 22:44



Bookmark and Share


  jimmy johansson
Denna produkt författad av Lars Martin Gullberg är komponerad inför konsumenten i all ära.

2014-03-23

  Anya VIP
Fina metaforer för en förening. Tycker om pariserhjulet.
2014-03-22

  Tess74
Underbart
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg