Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnas världspoesidagen...


Dikta på

Fram med en penna, hitta ett blad,
Här ska det diktas i varje stad.

Vi skriver om livet i alla dess former,
om tankar och skräck, om kärlek och normer.

Orden får vingar och flyger runt jorden,
Långt bort åt väster, sen åter till Norden.

Nätet är snabbt, men tanken når först,
Den lindrar en hunger men väcker en törst:

En vilja att hitta just mitt rätta ord
där jag sitter och diktar vid mitt lilla bord.

-------------------------------
Illustrationen består av den bild jag använder som ikon på mitt twitterkonto för svensk mikropoesi: https://twitter.com/MikroPoeten




Bunden vers (Rim) av Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Läst 533 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-03-21 22:59



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Härligt skrivet...
2014-03-23

  Johan Strömstedt
Lekfullt och ljust och snart är det vår.

2014-03-22

  walborg
Fint att läsa rim och meter, och alltid fint att få litet inblickar i den stora vida världen genom Dig
2014-03-22

  Daniel_78 VIP
för mig är det ofta små ord som inte vill hittas och som då stjälper hela båten
2014-03-21

  Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Hej SpamPippi: Jag är hemma. I Barcelona. En underbar stad.
2014-03-21

  SpamPippiL VIP
Och var är du just nu? Du flygande fågel.
2014-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Tor-Björn Fjellner (Mr T)
Tor-Björn Fjellner (Mr T)