Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att sätta eld på sig själv

Jag river ut varenda sida ifrån gamla dagböcker för jag har ingen användning av dem
Kastar ut varenda tavla från bardomen och bränner upp alla brev
Försöker sluta minnas alla hemska nätter
Tänker kväva alla gamla tankar och alla tankar som kommer nu
För känslan infinner sig alltid när det känns som att det är allt för kallt
Och mina händer försöker greppa tag
Men till synes finner jag ingen ro till att försöka omfamna nästa dag
Det bryter sakta ut och blir större och större tills jag känner mig allt för svag

Och vi springer ut i trappuppgången och upp på taken
För att skrika ut allt det där som kändes viktigt
Men om ingenting är på riktigt, hur kan då någonting vara viktigt
Och folket passerar mig på gatorna vart jag än går
Ser på mig som om jag vore något som inte finns i verkligheten
Någonting som inte borde finnas

Det känns som om att staden där jag bor bara krymper
Och du är i London och låtsas som att det bara regnar
För jag har aldrig trott på någon högre makt eller ens satt foten i en kyrka
Ändå har jag hört historier om att Jesus vill att jag glömmer och förlåter
Att glömma hör till min vardag, men det där med att förlåta ser jag inte meningen i
Det är därför som jag med flit försöker glömma bort att förlåta de som har sårat mig

Jag har rivit sönder mig allt för många gånger
Samtidigt som jag ser min kropp gå isär försöker jag spara varenda liten bit
Använder högerhanden för att förstöra och vänsterhanden för att försöka laga allt




Övriga genrer av calle_
Läst 341 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2014-03-23 00:55



Bookmark and Share


  DominiQueen
Å som en slits itu när en läser Din som nakna text, kan relatera till smärtan och nä ren slits åt olika håll

Mästerligt fångat

Tack
2015-07-06

  Åse Tropp VIP
Du beskriver det döda så levande!
Fruktansvärt bra.
2014-11-06

  AUDACITY
Din dikt gör ont i hela själen
hade också en tuff barndom.
Underklassmusik?
Gillar du också Kartellen?

/Sofia
2014-07-06

    Jim Friberg VIP
Väl förmedlat!
2014-04-06

    Mirm
din kamp känns
2014-04-06

    ej medlem längre
Det är en väldigt mogen text, känslorna är äkta och skrivandet är rakt och riktigt.
Tycker mycket om denna, fastän den smärtar, men otroligt bra skrivet om känslor som river.
2014-04-06
  > Nästa text
< Föregående

calle_
calle_