Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att våga byta det kända mot det okända.



Det bästa sättet att utvecklas

är att vara utanför sin trygghetszon.




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-23 09:06



Bookmark and Share


  Kim VIP
Ligger en del sanning i det!
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP