Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lik förbannat älskar jag dig!



tänk om du vore min.

skulle jag då sakna att sakna dig?
skulle jag kunna älska dig lika mycket då,
som jag saknar dig nu?
kanske är jag gjord för att sakna dig,
men inte för att vara med dig


lik förbannat älskar jag dig!




Fri vers (Fri form) av AstridElisabet
Läst 247 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-23 09:29



Bookmark and Share


  Marianne Räf
Mkt väl uttryckt, i ämnet! :)

2014-03-23

  Lars Hedlin
Känslor och frustration som du förmedlar bra!
2014-03-23
  > Nästa text
< Föregående

AstridElisabet
AstridElisabet