Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nätter utan slut


Följ mig älskade,
till nätter utan slut.

Genom ett stjärnfall,
till en plats långt bort.
Vid universums gräns.

Där lusten lyser röd
och kroppar skimrar.
I kärleks samförstånd.

Där kan vi sväva
en evighet, du och jag.
I varandras armar.

Så kom, följ mig
till nätter utan slut.









Fri vers av Katinka VIP
Läst 565 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2014-03-26 18:36



Bookmark and Share


  Connie
Underbar!
2014-04-28

  Ninananonia VIP
Mjukt vackert..
2014-04-11

  Linda CH VIP
En lisa att läsa!
2014-03-30

  ULJO
Ljuvlig poesi
2014-03-28

  Lars Hedlin
Underbart framfört med känsla!
2014-03-27

  anathema VIP
Stark och vacker längtansönskan. Härligt tema och bildspråk, med en drömsk känsla i stroferna.
2014-03-27

  Niclas Petersson VIP
"Nätter utan slut"
Precis så.
Gillar.
2014-03-27

    ej medlem längre
böljande varmt och kärleksfullt
2014-03-26

    ej medlem längre
Fint,
2014-03-26

  Ingrid Trolle
Underbart.
Mycket vackert
skaldat.
2014-03-26

  Georg Möller
Vackert!
2014-03-26

    ej medlem längre
Mmmmm, vem skulle inte svara jakande på en sådan underbar text!!!! Skimrande skön och löftesrik
2014-03-26

    Birgersdotter VIP
Väldigt vacker
2014-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Katinka
Katinka VIP