Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets hammare bankar

Livets hammare bankar.
Ljudet ekar längs med gatorna.
Jag är på väg någonstans.
Trafikljusen slår om till grönt när jag susar fram.
Tiden hinner inte ikapp mig.
Jag är för snabb.

En ros slår ut.
Luften doftar längtan.
Luften doftar hoppfullhet.
Nu är jag äntligen framme.
Framme vid starten.
Nu har jag hela livet framför mig.
Himlen, fåglarna, blommorna, gatorna, människorna, allt blir en konsert.
En otrolig festival utan översikt.
Ingen början, inget slut.
Ett för alltid evigt varande.

Livet hammare bankar.
Ljudet sjunger längs med gatorna.
Jag är här.
Livet har slukat mig.
Skönheten skriker i mitt bröst.
Jag står nästan inte ut.
Men utan den hade jag aldrig orkat leva.

Livets ros blommar inom mig.
Den doftar längtan och sjunger de vackraste sångerna jag någonsin hört.
Jag känner kärlek till livet.




Fri vers av pufflan
Läst 198 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-24 10:48



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint skriven dikt
och sista raden
är underbar!
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

pufflan
pufflan