Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika utseende





Livet är som en trasmatta

en del inslag är långa
andra är korta

ljusa färger av glädje
mörka färger av sorg

ingen matta är den andra lik




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2014-03-24 10:59



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Gillar din väv!
2014-03-26

  Alva Johnsson VIP

Och de flesta vävda med kärlek.
2014-03-26

    ADI Nehlin
så sant, vilken bra liknelse
2014-03-25

  Kim VIP
Nej det är sant livet är som en väv eller trasmatta!
2014-03-25

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så! Fint skrivet.
2014-03-24

    Monica Kvist VIP
Jag tycker om din liknelse.
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP