Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ren drog

Den enda drogen som är ren är

K
Ä
R
L
E
K
E
N

Ändå ger den förfärliga abstinensbesvär
när den lämnar oss
Kraschar ut
Ur vårt

S
Y
S
T
E
M




Fri vers (Fri form) av ordskalv
Läst 425 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-03-24 17:37



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Cold turkey!
2014-07-31

    ej medlem längre
Jag ser det annorlunda, tycker att kärleken har ingenting mellan två människor att göra. Kärleken för mig är en egenhändigt planterad potatis som skördas med samma hand som satte den.
2014-06-03

  Angel of love
Ja en drog vi inte kan vara utan heller.
2014-06-03

  Ninananonia VIP
mm ..
2014-06-03

  Yrre VIP
Japp, så äre!
2014-04-03

  Lars Hedlin
Bra Håller med till fullo!
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

ordskalv