Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När

När blev vi så ängsliga
självupptagna
ytliga

När blev vi så rädda
kalla
frånvända

När blev vi så ensamma
likriktade
självfixerade




Fri vers (Fri form) av maverick
Läst 214 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-24 18:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

maverick