Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vår älskade vår välkommen tillbaka

Äntligen har du vandrat över tröskeln
tagit kontroll över oändliga skog & mark
sprider blommor av vackraste nyanser &
alla knoppar som nu håller på att spricka
mitt i allt detta sjuder kvittermusiken
ljuvaste toner som når in i hjärtats mitt
vinden så fylld av nya härliga dofter
väcker sinnen till liv & inspirerar själ
ljuset strålar värmer upp jorden
snart kommer grönskan vara total
öppna glittrande vatten med vita segel









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2022-04-25 11:12



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
Spänner upp mina segel under diktens tecken. Kram
2022-04-28

  Bibbi VIP
Ljuvlig tid.
2022-04-25
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP