Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guskelöv att en inte ä ett bergatröll

Under bergets mörka skugga
Jag tror jag tror
Ett bergatroll som tugga
Där bor

Uti fjärran när en rumling
Man hör man hör
Han sätter i sig då en bumling
Han gör

Och bergkanter som rasar
Och skog förgör
Skogen som den krasar
Förstör

I hans mage alla stenar
De brytes ner
förorening som förenas
Det ger

Och den klippfis dom han släpper
Ut med ett pang
Sin näsa då man täpper
För stank

Stackars lilla troll
För din diet
För magont hör på håll
skriet




Bunden vers (Rim) av Knickedick
Läst 343 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-24 20:02



Bookmark and Share


    ej medlem längre
hahaha klart skön och rolig där du beskriver
skogens ibland glömda fauna på ett trollskt sätt
2014-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Knickedick
Knickedick