Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hennes bultande hjärta

Hon hade en självuppfyllande existens;
när jag håller henne i min hand
rasslar hennes andetag

Och hon är bevakad;
ett irrbloss, avgränsad av
yttre besvär

Medan hon skaver sig in i verkligheten,
visar vördnad åt de
som behöver henne
skrapar hon naglarna fyllda med sot

Likt flagorna ur elden,
dansar hon?

mellan undren faller hon,
oförenlig, i sin egen totala skönhet

Hennes minnen;
blöt aska, likt sjunkande
vilar det i en bäck

Och evigt ljus balanserar
där emellan




Fri vers av Fröken Stork
Läst 372 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-25 00:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
mycket bra skrivet
2014-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Fröken Stork
Fröken Stork