Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

In spira

jag trevar
väntar på inspiration men inget händer

har glömt hur man leker med orden
de som beskriver en känsla
ett ögonblick i nuet
eller vemodet i tillbakablickar

kanske det inte går att tvingas fram

kanske det bara finns där
visar sig när tystnaden är

vågar komma fram ut gömmorna när allt är tillåtet

jag tycker mig känna mer när jag stannar upp och vilar
men har inte tagit mig tid
det är så mycket annat

uppslukad
inte av den inre glöden
men den dagliga rutinen

slentrian

återkommande

igår
idag
imorgon


samma som igår



nej det kväver mig och rastlösheten kommer över mig

det måste vara något mer

och jag letar efter kraften
i orden
som inte finns


men vänta


det finns
någonstans

jag söker














Övriga genrer av Trädflickan
Läst 459 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-25 01:00



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
du skriver
just denna längtan
till
ordöppnan

kanske är det just sökandet vilket lamslår
ja; tillåt dig vila i den vackra tystnaden
så skall orden regna mjukt in
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan