Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vem vet hur få dagar



vem vet hur få
dagarna är

vem vet vad
de innehåller

vem vet
vart du går när

du är på slutet
av dem

En finns som vet
allt




Fri vers av rebecca d
Läst 461 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-25 09:02



Bookmark and Share


  Per "Läsaren" Sörqvist
Tack för att du igen skriver.
2014-03-25

  Bibbi VIP
Ja: "En finns som vet allt"...
2014-03-25
  > Nästa text
< Föregående

rebecca d
rebecca d