Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

sjöfara

en man
en kvinna
en båt
ett hav



så rodde de ut mot öarna i horisonten

vatten droppande från åror


havet grått




från öppet hav och rymd nu förminskar
två i en båt när dimman tätnar


ensamma i världen



bortom dimman
ljud av slamrande liv på skepp


ett rop av ångest
sen tystnad
endast vågors rytande hörs


dimman lättar



en båt
ett hav

två själar
i djupet vilar







Fri vers (Fri form) av Trädflickan
Läst 551 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-25 20:05



Bookmark and Share


  Minkki VIP
klar och osentimental, ändå starkt berörande. Kul att ha Dig här igen!
2014-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Trädflickan
Trädflickan