Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finna ett svar

Det påverkar mig här
Med dig är jag stark
Utan dig,
Är jag svag för du ser vad jag har

Vill ha dig här var eviga dag
Träffa mitt hjärta och ge mig svar efter svar.
Svar jag inte klarar av
Att svara utan dig

Låt mig alltid få ha dig med mig
Så länge jag behöver få svar.




Fri vers (Fri form) av Torbjörn S. Brandhill
Läst 414 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-25 21:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Torbjörn S. Brandhill
Torbjörn S. Brandhill