Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Olika uppfattningar.



Kommunikation är bra!

Konfrontation är jobbigt!!

Tystnaden är bedövande.




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 296 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-03-26 09:12



Bookmark and Share


  Alicia Stenfors
Vi ska kommunicera!
2014-03-28

  Anya VIP
Jaa precis! Tystnad är hemskt!!! Men försöker öva mig att vara det ibland. Det går så där. :o))
2014-03-27

  Angel of love
Så himla sant
2014-03-26

  louisegirl
Så sant så!
Bra skrivet!
2014-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP