Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Under Ytan

Under ytan
Där i djupet
av varje varelse
kan man skåda
en uppenbarelse

Ett virrvarr
av känslor

Fragment av
ens väsen
Bitar av det som
en gång var helt
Tusentals bitar
i sökandet
efter varandra

Förvirrade känslor
flyter omkring
på ytan
av själahavet

Ensam i en värld
framför en sedan länge
slocknad härd
På en färd genom
falsk trygghet
fasader som inte går
att slita itu
Vilsen i en värld som
långsamt vittrar sönder

Förföljande skuggor
som viskar lögner

Där under ytan
finns lyckan
finns hoppet

Det är där
Under ytan
vi måste söka
Finna svaren
Och förstå
Finna styrkan
Och oss själva




Fri vers av MoonCalled
Läst 301 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2014-03-26 19:25



Bookmark and Share


  Lena Själsöga Keijser
visdomsord i skönhet
2014-03-31

  Drömfångare
Fantastiskt klokt och insiktsfullt :)
2014-03-26
  > Nästa text
< Föregående

MoonCalled
MoonCalled