Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
rädslor 1.


Din blick bakom min rygg


sylvassa ord skär genom mitt sköra inre
orden är mina egna hopplösa tankar om mig själv
jag vacklar till i min svaghet och kroppen reagerar
darrande försöker jag hämta hem min kontroll
men misslyckas och gömmer mig bakom gardinen
kikar fram och då

finner jag kraften i en ordlös famn




Epione-14




Fri vers (Fri form) av Epione VIP
Läst 426 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2014-03-26 21:25



Bookmark and Share


  Hestia VIP
Du skriver så vackert om det mänskliga! Mitt i prick.
2014-11-15

  Miss Mod
Underbara ordlösa famnar är sannerligen en gåva som du fint beskriver här!
2014-08-17

  Ullagulla
ja de där känslorna känner jag igen...fint avslut med hopp om livet!
2014-04-10

  Hans Christian
Här målar du med ord och skapar magi.
"Kikar fram och då,
finner jag kraften i en ordlös famn"

Jösses vad bra, du skriver.
Slutet är tyst och underbart!
2014-03-30

    ej medlem längre
Smärtsamt träffande ord... vad gör man med sådan vassa ord som skär ... tycker om slutraden .. en skyddande lösning .. om än tillfällig.
2014-03-29

  ULJO
Lysande text
2014-03-28

  erkki
En skir och ömsint text. Fint skrivet, med djup och självkritik. Ibland är vi nog alla i den här känslan! Men inte är beskrivningen typiskt "du" som man säger? Du som har sådant eget driv! Fast kraften i den ordlösa famnen/kramen är ett prima botemedel. Är det reptilhjärnans ordlösa men uttrycksfulla ordförråd?
Kram/Anders ;)
2014-03-28

  LindaBirgitta
Just så kan det kännas. Bra skrivet.
2014-03-27

  ~Leonardo~
Jobbig självkritik detta. det handlar om konsten att leva med sig själv, väl avvägd gör den kanske nytta.
Väl beskrivet av dig, skönt med en famn att krypa in i då.

2014-03-27

  Lars Hedlin
Bra framfört med känsla!
2014-03-27

  walborg
Skön text att läsa
2014-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Epione
Epione VIP