Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öken



Det är lätt att allt rinner ut i sanden
speciellt om man tycker att allt är öken




Övriga genrer (Aforism) av Anders Nordlander VIP
Läst 328 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-03-26 22:00



Bookmark and Share


  Rozsi.kovacs

Mycket sant och fyndigt skrivet
2014-04-02

  Magica VIP
Tänkvärda rader!
2014-04-01

  walborg
Det hänger på inställningen alltså ...
2014-03-26

  Toalettpoeten
Bra!
Först skrattade jag och tyckte den var rolig.
Sen läste jag den igen och insåg att den var väldigt sann!
2014-03-26

  Tarantaran
Så klokt :-)
eller om man tycker
att allt rinner ut..
eller om man inte är
vaksam nog innan det
runnit ut..om det är allt,
om man hinner uppfatta
det som allt..roliga tanke-
lekar...tänker på när folk
säger: allt är bara skit..?!
vilka möjligheter till hår(/ skit)
klyvning..kul! speciellt om man
tycker att allt bara är..o.s.v. :-)
2014-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Anders Nordlander
Anders Nordlander VIP