Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allt som når landar inte

 

Om huden kunde tala
skulle den kunna berätta historier
ur hennes handflator

Om ögon hade händer
skulle dom plocka fram bilder
ur sina egna fickor
 

någon annans sanning

 


Det finns mungipor i svetsade kanter
där leende härdat i skrattets eko


inom henne
har längsta loppet startat
utmed en klippa
där ordlösa historier
klär vägen med självuppoffring

talar tyst

 

vänd


 

 





Fri vers (Fri form) av ninfea VIP
Läst 415 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-26 22:20



Bookmark and Share


  cilax VIP
gillar upplösningar i slutet på dina texter
2014-10-18

  Engel
Så långt dina armar räcker.
Det är långt nog.
2014-09-12

  Christer Foghagen VIP
Mycket fin!
2014-06-25

  Åse Tropp VIP
Levande beskrivning, fin!
2014-04-22

  Chawa VIP
Målande, tankeväckande ord..!
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

ninfea
ninfea VIP