Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

efterklok i realtid

minns du hur gammal du var första gången en kille busvisslade efter dig? hur många gånger har du blivit kallad hora? eller fitta? har du någon gång blivit ombedd att visa pattarna, visa pattarna? när blev du senast ofrivilligt klämd på brösten, rumpan, fittan? har du någon gång fått höra jävla flata när du håller din kärlek i handen? när fick du och din flickvän senast frågan om ni vill ha en trekant? eller han kanske bara ville gå fram till er när ni kysstes för att berätta att han skulle gå och runka?


min hjärna imploderar

snälla,
du måste censurera
dina tankar
innan du pratar








så hjälp mig
ge mig en
respirator
ett perinealgrepp
lite heimlich manöver














hur kan jag säga dig
att jag är rädd för öppet vatten

inget som håller mig flytande
känns det som jag drunknar








en feber som rasar i min kropp
det är lika outhärdligt som att
välja vem av dina föräldrar
du tycker bäst om








vi brukade låtsas
att vi var
allt det där
vi aldrig skulle bli



jag behöver dig så mycket att jag nästan avlider




och i den bleka vårsolen
ska jag klä av mig
min jacka
min kofta
min hud


så att du kan se
hjärtat pumpa
blodet rusa
lungorna punkteras


när du säger




















det är slut.




Fri vers av gnupung
Läst 280 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-27 11:14



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Så bra!
2014-07-03
  > Nästa text
< Föregående

gnupung