Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så himla ofrivilligt, du gör det, igen.


under (din) kontroll

jag vill

känna,
ta tag
dra, dra mig

hela jag
släpa
lyft
tappa

röken, drogen

fast bara
dina andetag
som når
mig

som låtar
när jag var 13
fast nu 22


jag kan ljuga
kanske
fast jag vet inte
hur länge

hur länge det håller

för jag vet

att dina bruna

förlamar


du är allt det där
som får mig
att inte längre finnas

bara
i andetag
och puls

du tar
hela mig
absorberar
energi

hela mig
hela
mig

igen








Fri vers av rainbows
Läst 218 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-27 14:11



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
starkt samt väl förmedlat
2014-04-23
  > Nästa text
< Föregående

rainbows