Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stunderna med dej


We are







Det är

så skönt

att stirra ut i kosmos
något stör mej här
allt

Hon talar
aldrig om döden

Hon är fri

Drömmar
Det är sant

att vi vill sova vidare
när klockan ringer

Jag vet

Ditt ansikte så stilla

runtom en bit ifrån
där ute

som om ingenting har hänt
fortsätter det

Om och om igen

låtsas att han en gång ska komma
be för att det en gång ska ske

Bär på en historisk händelse
här

Som att brinna invärtes
som att aldrig få svar

Bara hoppas och tro

Ditt ansikte så härjat

Runtom allt för nära
fortsätter det




Prosa av Lars Gullberg
Läst 230 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-27 19:27



Bookmark and Share


  wildah
Bra nedtecknad med känsla!
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg