Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fanan

****************


Skura själen med böner.
Regna hjärtensamma kvällsdikter
med din lycka,

låt fanan vaja fri,
skåla ofta tillsammans,

bygg templet, Det är bara ett liv.

Vem uppfann problem ? Sök upp
skadedjuret. Eller enbart med vapen uppnår man frid i

deras ögon
hur de med värmekamera följer bytet
i sin jakt på...frid

Människan föds i en värld
det inte vet nånting om

förrän de förstår och lär sej leva i den

***********************




Prosa av Lars Gullberg
Läst 277 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-03-27 19:45



Bookmark and Share


    Anna Sefyrin Höijer
Mycket bra och välformulerad text! Gillar skarpt!
2014-03-29

  Maria Natasja
Bra text..

Mycket.

Mycket bra ord som tar!

Applåd!
2014-03-28

  lodjuret/seglare VIP
Det är därför som det finns dansband, till tröst för människor som vill höra på musik som är lätt tillgänglig och för dansanta.
2014-03-27

  Tess74
Bra text! Människan föds i en värld de inte vet nånting om...nej verkligen sant, och vi borde inte få födas här!
2014-03-27
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg