Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Ro -

Känslan är underbar
Livet är på sin vänd
Själen går framåt
Vägen är nu känd

Det är tack vare resan
Jag har uppnått friden
Det är för jagets skull
Jag har vunnit striden

Livet har gett mig tillåtelsen
Svaret har nått mig
Jag har fått förlåtelsen
Ron har sköljt över mig

Skymningen har skymt
Nu är det dags för gryning
Idag skiner solen över jorden
Tiden är nu inne att förbereda vingarna för flygning




Bunden vers (Rim) av Wafaa
Läst 300 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-27 19:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Wafaa
Wafaa

Mina favoriter
Hennes betraktelse