Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅN FÄRSK-OSTEN TILL FÄRS-KOSTEN (minnessvag fundra)

 

jag minns inte vem det var - men en man var det

jag minns inte var det utspelade sig - men kanske i USA, Australien var det

jag minns inte hur länge - men troligen en månad var det

jag minns inte mängden per gång - men mer än vanligt var det

jag minns inte resultatet i detalj - men förskräckligt var det

jag minns inte vad som hände sedan - inget särskilt var det

jag minns inget försäljningsdyk - törhända rätt försumbart var det 

 

Minns Du?

 

Mannen som levde en hel månad på färs-kost

- om det sedan var McDonalds eller vems det nu var -

en hamburgare morgon, middag, kväll

och förmodligen även till lunch

på en månad blev han smäll-

fet och alarmerande sjuk, utan punch

blev han, det minns jag

 

var det en dröm som blev en mardröm,

var det en naken sanning eller

var det en skröna vi serverades?

 

2014-03-29  08:24

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Minkki VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-29 12:17



Bookmark and Share


  Connie
Har har hört om honom! Om det är sant eller ej får vara osagt! Min erfarenhet säger: Kan man äta sig sjuk, kan man äta sig frisk!
2014-04-03

  Peter Stjerngrim VIP
Det var McDonalds och mannen hette Michael Moore (förnamnet osäkert).
Det var ingen skröna, men en professionell exploatering av vår benägenhet att skapa hönsgårdar av en fjäder ...
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP