Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JANTELAGEN



En del letar efter fel

som om det vore hittelön på dom!




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 442 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2014-03-28 08:18



Bookmark and Share


  Annika Persson
Det finns pengar att tjäna, sa jag.

2014-03-31

  Annika Persson
Jag har kommit in med en hittelön
för att det uppenbara felet var
attitydproblem. En mer sann djävel
kan ingen vara.
2014-03-31

  axveronika
Haha där satt den!
2014-03-31

  Angel of love
Ja så sant...:)
2014-03-29

  Alicia Stenfors
Det är kanske skönt att hitta fel på en annan...
2014-03-28

  Anya VIP
hahaha Jaa du! Den var bra! Ska bli mitt nya måtto. Får börja med mig själv.....fasen vad pengar jag skulle ha så många fel som jag letat på mig själv.
2014-03-28

  Per "Läsaren" Sörqvist
vi får upprätta en svensk klagomur
2014-03-28

    ej medlem längre
Så klokt sagt!
2014-03-28

  mare VIP
Så sant, bra!
den lagen har funnits
sedan jag föddes
tala om att förminska
förstöra och förgöra
jantelagen är av ondo!
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP