Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett jävla supervalår

Hon, som alltså var kvinna, hade fått punktering på sin menstruationscykel, hon var gravid. Hon vägde lite för mycket men nu övervägde hon – ska jag behålla det? Barnet alltså, övervikten skulle hon ju i vilket fall behålla med råge. Hon valde behållning.

Pojkvännen tog beskedet och gjorde också ett val. Han tog sina prylar och stack med första bästa buss, som inte var i bästa skick. Chauffören såg pojkens förvirrade blick men valde att släppa in han i svenska bussars kalla gemenskap. Valhänt satt pojken och tänkte på sitt liv och valde att snarast flyga till Valparaiso. Ett jävla supervalår?




Prosa (100-ordare) av Berra Bäver
Läst 322 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-03-28 08:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Berra Bäver
Berra Bäver