Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En droppe vatten

Från stenen droppar
vatten sakta
mot mossan
som dränker ljudet
värt att beakta

Lägg örat tätt
tätt mot det gröna
och lyssna noga
på det lugna ljudet
och känn det sköna

i tillvarons småsaker
där ett litet litet dropp
kan skänka dig en tanke
på att allt det lilla i det stora
ännu ger dig hopp




Bunden vers (Rim) av Mr Mutter
Läst 214 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-03-28 18:32



Bookmark and Share


  Solitaire VIP
Så vackert du skriver i timmen så sen
Jag orkar nästan inte rimma på den
Kanske är det veckans bästa text...
Jag stannar vid droppen och mossans växt
Tystnar (jo, sant!) av vördnad för naturen
Lavarna, träden, fåglarna och djuren
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Mr Mutter
Mr Mutter