Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
LIDANDET


Stranden








Stranden är så klar här.
Det finns inga fabriker här, inga bilar eller fartyg här
här är himlen ren

Ett kök i ett hus jag vet inte var hon lever
Det är ett hus inom dej.

Går ut i det spegelklara vattnet
för att finna dej

Inser min existens




Prosa av Lars Gullberg
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-28 21:50



Bookmark and Share


  Nanna X
Gillar denna. Så avskalad: ett jag, ett du och horisonten.
2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg