Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
STADSHUSET


STHLM

VAKTERNA



Regnet är ensamt och tiden promenerar hem. Den vänder sitt ansikte inåt
Det blir en långsam resa genom sextital sjutti tal ända fram till dags datum vid slussen som äntligen ska rivas.

Befrielse från di fattigas slussen, en plats att minera
Kolingsborg

Eller Christiania fast det är nog ändå för extremt att liknas vid, men jag gillar tanken att förhindra rivandet och ockupera

Eller så väljer VI vid att sträva mot rikedom
så som staden hungrar




Prosa av Lars Gullberg
Läst 188 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-28 22:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg