Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Yan tse Joaxie


Puma

Hon sa
hon va marxist

Blå

men det var
hennes vackra ansikte
ja föll.

Sedan sjöng hon för friheten

Hon sjöng
men aldrig

i de sjuka tevekanalerna

och aldrig
om någon stirrade

och åt på sin glass
som en jävla apa.

Men hon sjöng
och satte ett avtryck

om sånt vi aldrig
kommer tala om




Prosa av Lars Gullberg
Läst 176 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-28 23:09



Bookmark and Share


    Svarte Petter
Vet inte vem det handlar om. Men gillar styrkan. Och att hon "satte ett avtryck om sånt vi aldrig kommer tala om".
2014-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg