Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dom sa givakt


Human

Det södra örhänget
du satte vingar på.

Den halvuppätna världen runt.
Alla jävla vägar
och simhud av dräkter

och detta jävla
letande under ytan.

I ditt öra ett kors
av ett förslummat kvarter.
Ett badrumsfönster på glänt

och miss president i badet i
en värld av

flykt och förtryck
så som hon blundar

och drömmer sej bort

i en SFI-sal nånstans
för långt bort hem från

Vem som helst
aldrig du och jag




Prosa av Lars Gullberg
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-29 00:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg