Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordet vi inte ville höra





Ett enda ord

cancer


och våra liv delades in i två delar

före och efter diagnosen




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-29 09:30



Bookmark and Share


  Kim VIP
Men så härligt att man idag säger sig kunna bota en stor procent av de drabbade! Det kallar jag utveckling.
2014-03-31

    Elisabeth Nilsson VIP
Väl beskrivna känslor efter sådant besked. Känner igen, vad beträffar både mamma och mig själv.
2014-03-31

  Anya VIP
Tycker särskilt om de två sista raderna:
och våra liv delades in i två delar

Före och efter diagnosen
Kärnfullt! Talande! Säger mycket på få ord.

2014-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP