Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte ens John Bauer

 

inte ens John Bauer
med sina trolska mossljus
under trygga trollskogsträd
i bilder som talar
inte ens han
kan

ge
full rättvisa åt

tredimensionella  knotor
i torra kronor
på ett mossberg,
gråsvart flaggande
med kråka i krokig topp

eller

en havstruts svarta vingrygg
till vita måsars skrän
över stolta ståiska träd

 

naturen drog det längsta strået

 

2014-03-29   12:06

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av Minkki VIP
Läst 333 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2014-03-29 11:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Minkki
Minkki VIP