Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontroll.

Hon ser bra ut, klär sig snyggt.
Är en rolig social tjej med mycket skinn på
näsan. Ingen tror väl att hon har några bekymmer heller?

Men med den där osynliga klumpen i bröstet som
ingen ser.
Som präglar henne dag som natt.
Den kommer krypande, smygande & attackerar aggressivt i det tysta.
Biter tag, vrider om och lämnar henne med osynliga blödande öppna sår.
För ingen annan än henne själv att skåda & läka.

Ångest, när den är som värst.




Fri vers av Malin Samuelsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2014-03-29 20:08



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
hon bör bejakas, behagas samt betjänas, hon bör uppmärksammas, bekräftas, hon bör njuta, hon bör älskas

hon bör dyrkas

så släpper ångesten, klumpen, intill befrielse utav dig själv, som den gudinna du är
2015-12-27

  Lärling
Nej, allt syns inte utanpå, på gott och ont. Bra formulerat!
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Malin Samuelsson VIP