Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hit

Du önskade en väg in
och hon kom
med slutna ögon
månfaserna tatuerade på ryggen
och med fingrarna vibrerande av att vara så fullständigt
i kontakt
Hon kom och hon höll dina händer i ljuset
sökte längs dina linjer
sökte i utkanterna av dina hålrum

Du önskade en väg in
och hon kom
med Atlantis i fickan
en hemlig genväg

Hon kom
och du följde henne in under de väldiga träden
följde henne till sjökanten




Fri vers (Fri form) av Emma egentligen
Läst 232 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-29 22:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Emma egentligen