Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För mycket av det goda!



Hon trodde
på allt
och
alla

Om det varit olagligt
hade hon blivit inlåst

Utan permissioner




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2014-03-30 08:59



Bookmark and Share


  Kim VIP
TACK! Fick mig ett gott skratt… ja ibland borde vi nog buras in. Helt klart!
2014-03-31

  Anya VIP
Bra! Jaa kanske är det ett brott att vara godtrogen. Ett brott mot sig själv.
2014-03-30

  Linda CH VIP
Tänkvärda rader!
2014-03-30

  Alva Johnsson VIP

Det heter att snålheten bedrar,
men även snällheten kan bedra.
Fint formulerat.
2014-03-30

  louisegirl
Inte bra alltid
att vara för godtrogen ;)
2014-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP