Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Love always gives more

 

I miss you, I miss you, I miss you so much.
I feel you close, my dear hearts desire.
Come closer,
dear Keeper,
the Keeper of Desire
Open the Gate
to the Unknown fate
feel, feel more, up and down expanding,
no need for landing
true mirror I see and feel,
so outstanding
breath, breath more
cant get enough, give me more to explore
always loving it,
One love, One heart, free from war
breath, breath more, give more
Love always gives more,
always leaves you wanting more

 

so does Desire


 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av SagaArt VIP
Läst 444 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-03-30 17:16



Bookmark and Share


  Gabrielle Laurèntzen
Läckert flöde i denna text. Modig, fri och skön! ...Underbar!
2014-04-05

  thyra
Tycker mycket om din text. Läsningen flyter på så lätt. Fint!
2014-04-05

  Densen VIP
Bara ett :)....gillar, för att inte säga ÄLSKAR denna text!
2014-03-30

  petter rost
Oj Saga, vilken skjuts, vilket tryck i de här raderna, vilket flow. Jag skiter i växlingarna mellan normal och kursiv, i bytena av grad/storlek på typerna – jag läser ändå texten som om jag hör den läst, dvs mumlande för mej själv, den har beat. Sort a' great!
2014-03-30
  > Nästa text
< Föregående

SagaArt
SagaArt VIP