Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Hjärtat ler jättestort & så fyllt av oändligt mycket kärlek

Mitt hjärta ler jättestort & så fyllt
av oändligt mycket kärlek
älskade son, snart kommer min
modersfamn hålla om dig hårt
jag älskar dig jag älskar dig
kommer tona in i dina öron
som jag längtat väntat efter detta
vet att du också saknat din mamma
din syster som du älskar så mycket
äntligen kommer kärlekens möte ske
du har kämpat med studier
nu är det snart till ända
även du min dotter har kämpat
båda har visat på uthållighet
stort grattis till er båda!
jag kommer rulla ut röda mattan
med pompa & ståt sång & musik
vi ska fira stort med marsipantårta
där ska svenska & amerikanska flaggor stå
welcome home to Sweden!









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-04-29 13:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Fin hyllning!
2022-04-30
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP