Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snott titeln från en grym Eldkvarnlåt Sorry Plura och Carla med band men jag älskar titeln ok ?


Karusellkvällar











Skuggtystnaden
ensamregnet
och de tusen gatorna

Jag längtar hem. Jag vill
vara anonym
.
alla tusentals dagar som passerat.
men inte kommit någon vart.
Samma blå ögon

Barnen leker på gatan. De ser varandra
som något självklart
så som naturen skapt oss




Prosa av Lars Gullberg
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-31 11:49



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Laddade ord.
En dikt
att försöka förstå
och ta till sig.
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg