Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Askträd



*

Dygn och veckor.
Rymden är svart.

Nätter ligger i dvala,
som i en vagga

av sömn.

När var och en
av oss sover

är allt lugnt

På kullen utanför
står det ensamma askträdet
och väntar på regn,

håller på att törsta ihjäl


*




Prosa av Lars Gullberg
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-31 15:29



Bookmark and Share


  Nanna X
Serious shit - stackars Yggdrasil!
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg