Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nevermind



*


Det är så ljust. Ändå är det natt. Klarvaken går jag längs med Brännkyrkogatan och det brinner poesi i mitt hjärta. Varenda sten jag ser är en diamant. Jag ser Zeppelinarna fara över. Jag tänker att jag ror på himlen och att du sitter mitt emot mej. Jag behöver inge papper och penna. Jag andas lugnt i orden.
En liten fågel kvittrar i trädet. Jag sätter mej under det och somnar en stund.


*




Prosa av Lars Gullberg
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-31 17:33



Bookmark and Share


  Tess74
Underbara rader. Nevermind- Nirvanas bästa album :D
2014-04-04

  Nanna X
Tack jag behövde den dikten just nu på nåt vis, fick mig att gråta en skvätt.
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg