Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur jorden

Vätan täcker jorden

välver en kupad hand

över skrevor och diken

Säger oss

att vi bör vänta

ännu lite till

inte tänka

inte känna inte

höra

men lukten, sur,

påminner

om den död

som kom

och ur mötet med ljuset

kommer vi nu

nyutsprungna

vakna, starka

med besvikelsen kvarlämnad

under oss




Fri vers (Fri form) av manipulerade_mongon
Läst 216 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-03-31 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon