Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Rådgivning av erfaren.


Till er som har sorg.

Vårda sårbarheten,
akta ömtåligheten
skörheten är värdefull.

Förhärda er aldrig,
bli inte hårda, kalla.

Låt era varma tårar
tränga genom jordtjälen,
smälta vikarnars is.

En stilla värme, som lever trots allt.

ue.




Fri vers (Fri form) av Ulf Ekeram
Läst 295 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-03-31 22:49

Författaren Ulf Ekeram gick bort 2017. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share


  Annika Persson
Det ena utesluter inte det andra

Mitt råd är följande:
Stay hard 'cause
then You'll stay alive
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Ulf Ekeram
Ulf Ekeram