Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Till Eric

Jag önskar att du kunde se dig själv genom mina ögon
vilken fin vän du är
att du gör mig så glad
att du får mig att känna mig mindre ensam

Vi är två poeter
i en värld av känslor
som kväver oss
som fascinerar oss
som ser bättre ut på papperet än i huvudet

och jag är så tacksam
över att du finns
för när vi pratar
närmar sig verkligheten
vad poesin kan lära oss om en människa utan mur
och dörrar öppnas
dörrar mot en plats där det går att andas
där jag vet att någon ser vem jag är
och jag får se honom

Snälla, låt mig veta vem du är
på riktigt
och jag lovar att aldrig någonsin
titta bort
för det är heligt
min vän
du är helig
oavsett vad du känner, tänker, gör

Det är poeten som gör orden viktiga




Fri vers av Elinsomalltid
Läst 280 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-03-31 23:12



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Fin skönhet i dina ord.
2014-03-31
  > Nästa text
< Föregående

Elinsomalltid
Elinsomalltid