Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Solens Guld - Andra Dagen



På den andra dagen satt någon i ett träd på en äng
och slog sig för bröstet
försökte skugga de andra från att växa i sin sanning

Alecia sa inget om det
bara gick, beväpnad med

ingenting

Satte sig på gräset en bit därifrån

förenad

vaken


© Gabrielle Laurèntzen





Fri vers (Fri form) av Gabrielle Laurèntzen
Läst 447 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2014-04-01 11:55



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ord att tänka på...
2014-04-02

  Lars Hedlin
Jätte fint
2014-04-02

  mare VIP
Fin och tänkvärd
2014-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Gabrielle Laurèntzen
Gabrielle Laurèntzen