Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiggarna

Olycksbarnen kryper upp
ur gatstenen.
Mållösa knäböjer de
för oss.
Vårt dagliga bröd
fattas dem.
Vi spatserar med guldskor.
I våra ishjärtan tändas små eldar
som tär
och sakta smälter ner vår stolthet.




Fri vers av snoffea
Läst 233 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-04-01 13:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

snoffea